Система Smartlock TTLock!

TTLock-ASD
Накратко за TTLock
Системата се състой от “умни- smart” устройства  облачен софтуер,  TTLock приложение за  Android , iOS с цел заключване и контрол на достъпа до различни обекти използвайки не компютър а смартфона в джоба ви.

Управлявате достъпа до контролираната врата от смартфона си:  отключване, заключване, предоставяне и отнемане на достъп чрез “виртуален ключ e-key” , RFID карти и чипове,  пръстов отпечатъка , ПИН код.  Мониторинг и контрол включително работно време  чрез смарт телефон по всяко време. Автоматично отключване и заключване. Отдалечен онлайн контрол на достъп чрез допълнителен модул Smart Gateway 

Smart Gateway - TTLock

G2 -Gateway

TTLock-Интелигентната система за вас!

Това е всеобхватна иновативна  с опция „онлайн”  система за контрол на достъпа. Ние я маркираме за простота като  „Смарт контрол на достъпа”
Smartlock TTLock и класиката.
Управлението  на класически онлайн системи за контрол на достъпа с подобни възможности  изисква сървър , софтуер, работни станции с присъединени четци- енкодери , Контролери окабеляване, захранване, комуникации и много други компоненти.  Тези системи по правило са много скъпи поради високата цена на оборудването. Изискват професионален монтаж и ежегоден разход за поддръжка. Ключовете за достъп са най-често RFID карти ( чипове) и пръстов отпечатък.

Smart ключалка TTLock

смарт ключалка
Управлението на „Smart” системата за контрол на достъп “TTLock”  се извършва от собственика на смартфон  главен администратор, който буквално за минута може да упълномощи друг собственик за администратор, както и да определи неговите права.
Каква е цената за това удобство биха попитали мнозина.
Отговора ще ви изненада приятно. Цената е такава че 100% от действащите фирми в България могат да си я позволят и 100% от работещите който получават средните за България трудови доходи. И за да сме по ясни цената е  от 10 до 100 пъти по евтина от класическите системи за контрол на достъпа, за същата функционалност и още много екстри.

TTLock онлайн екосистема

G2 ecosystem
АККОН СД България ООД , участва като преведе TTLock  на български език , което да направи достъпна тази система  имаща почти всички функционалности на класическите системи за контрол на достъп,  с удобството да я проследяваш и управляваш достъпа и дори работното време от всяка точка на света с телефона в джоба ти.

Smartlock ASD S31A

Монтаж на система TTLock
Монтажът на устроиствата –” TTLock смарт ключалка “и “ TTLock смарт топка”   е за няколко минути  и не изисква специални умения и познания.  Могат  да се монтират на повечето врати чрез замяна на съществуващата ключалка или дръжка. За врати  – дървена, метална, блиндирана, алуминиева или ПВЦ предлагаме коплекти TTLock електронни дръжки, а монтажа изисква повече умения.

  1. Ние предлагаме : 15% отстъпка в цената при закупуване продукти маркирани от нас като „ Smart” и персонална поддръжка при инсталацията, с опция за връщане продукта в случай на неотстраним проблем при въвеждане в експлоатация.
  2. Задължението на клиента е да  споделят информация относно качеството на продукта , удобства и проблеми при монтаж и инсталация,  удобства и проблеми при експлоатация, снимки и видео клипове.  Тази информация , ние ще може да използваме за подобряване качествата на продукти и нашите услуги към него, като и да я споделяме от името на участниците в програмата без личните им данни.