Представяне

През 2021 г на 11. март ние правим 30 годишен юбилей. От нововъзникващ постсоциалистически национален пазар на дефицити през 1991 година до силно конкурентен европейски и световен пазар през 2021г. Започвайки от внос , дистрибуция и сервиз на заключващи системи и строителен обков , компанията се разви до реализиране на комплексни интегрирани решения и технологии в контрол на достъпа, банкови решения за централизирано управление и мониторинг на касиерски и трезорни сейфове маркетингови системи за клентопоток. От проста продажба на един гладен за стоки пазар днес ние предлагаме индивидуални и колективни „ Решения”. Новите технологии са наш приоритет .

Тридесет години успешен бизнес е достатъчно основание и самочувствие да създадем нашата Бизнес академия „ASD ACADEMY CLUB ” за да предадем синтезирани знания и опит на всички желаещи да упражняват такъв бизнес. Ще разчитаме и на наши партньори в приложните области. За да сме честни трябва да кажем , че този бизнес не носи бързи печалби, изисква труд и постоянство за да успееш. Голямото му предимство е нулевия риск на инвестицията за членовете на този клуб. Ние гарантираме 100% възврaщаемост на вложените финансови средства.

Цели на клуба:

Развитие на професионализъм и конкурентоспособност , чрез споделяне на собствен опит и знания за реализиране на по-високи приходи от членовете му. Обща стратегия и реклама. Приходите на клуба се формират , като % от приходите на членовете му, но за сметка на ASD BG и партньори.

Области на приложение:

electronic-key

Технологии и системи за сигурност:

Контрол на достъпа , “Smart” устройства и софтуер, заключващи системи, сейфове, блиндирани врати, , алармени системи , видео наблюдение и др

garage

Строителни технологии и продукти.

Врати , интериорни ,входни, портални , индустриални , плъзгащи , сгъваеми врати. Автоматични врати – изграждане, задвижване, управление. Обков елементи и аксесоари за всякакви врати. Преградни стени.

eye

Маркетингови системи за клиентопоток

Системи за анализ на данните от 3D камерите за броене на хора в различни обекти и до 100 метра около тях.

Членовете на този клуб се ранкират :

14-Medal
Base

Харесали идеята, имат желание да инвестират в някоя от областите . Кандидатствайте за членове, като изпратите текста “ASD CLUB” на следните информационни канали:
  1. SMS, Viber,WhatsApp, Telegram – 0878660577
  2. Email : register@akkon-bg.com

17-Medal
Standard

Професионалисти в някоя от областите…. и желаят да споделят в публикации своите знания. Привлича членове от ранк “Base”. Наставници на ниво Base.

16-Medal
Silver

Професионалисти в повече области имащи поне една публикация в месеца и заснели поне едно авторско видео за година. . Наставници на ниво Standard.

15-Medal
Gold

Това са най-активните от Standard или Silver които изпълняват програмата Silver за 6 месеца. Пишат инструкции за експлоатация и инсталация – за публично и вътрешно ползване . Наставници на ниво Silver.

Какво дава членството в „ASD ACADEMY CLUB ” :

1

Достъп до цялата непублична информация администрирана от ASD BG

2

Обучение и сертифициране на служители на членовете.

3

Обща таргетирана реклама ( Всяка публикация в Блога, поддържан от ASD BG ще има рекламна информация за лицето ( фирмата) , снимки, линкове.

4

В секция партньори , на ASDBG.com , всеки партньор ще може да редактира качва самостоятелно информация  за себе си.

5

Достъп до продукти технологии ASD BG на кредит и с високи отстъпки в цената.

6

Всеки наставник  получава   % от реализциите на неговите групи

7

Гарантирано обратно изкупуване на нереализирани продукти от  в края на всяка календарна година.

Календар събития: