Система Smartlock DANALOCK V3!

Накратко за DANALOCK V3
Системата се състой от “умни- smart” устройства и облачен софтуер с цел заключване и контрол на достъпа до различни обекти използвайки не компютър а смартфона в джоба ви.

Управлявате достъпа до вашата врата от смартфона си: отключване, заключване, предоставяне и отнемане на достъп чрез “виртуален ключ” за наематели, сервиз, близки, за еднократен оглед на охранителен патрул или брокер при продажба на имот. Мониторинг чрез телефон на всяко отваряне. Автоматично отваряне и затваряне. Отдалечен контрол на достъп чрез допълнителен модул Smart Gateway BT.

Smart Gateway - Danabridge V3

Животът е лесен с умни ключалки DANАLOCK!

Smartlock удобства:

  1. Разпознава Ви при приближаване и отключва входната врата вместо Вас (с един клик в настройки) – особено подходящо, когато и двете ръце за заети с багаж, спестявайки неудобното търсене и отваряне с ключ.
  2. Автоматичното заключване Ви позволява никога да не забравяте входната врата отворена.
  3. Да осигурите достъп, еднократен или перманентен, без предаване на физически ключ – със Smartlock това вече отнема по-малко от минута.
  4. Да отворите отдалечено (без да предоставяте ключ), когато е необходимо, вече е възможно – например при пожар, наводнение или просто закъснявате за среща в дома си с близки, или при посещение от сервизен техник.
  5. Опция Smart keypad Ви дава удобството да предоставите еднократен или перманентен достъп с пин код и без използването на телефон.

Smart-keypad-BT- Danapad V3

Smart keypad
6. Опцията Smart controller Ви дава възможност да управлявате други заключващи устройства  например бариери, гаражни врати, ролетни щори, плъзгащи и въртящи врати и други, които не използват секретна ключала (патрон), а електромотори, електромеханични брави, електромагнитни насрещници, електромагнити, електроболт и др. Това е просто малък контролер, с два релейни контакта за до 48V/1A, управляван от вашия смартфон.

Smart controler - Universal Module V3

Smart controler
7. Дълъг живот на батерията – издържа при нормално използване година и половина, а когато е време да се замени, на Вашия смартфон се появява

  1. Разбира се, съществува и възможността за отваряне с ключ от високо сигурните секретни ключалки на GERDA или KABA, част от системата.

Монтаж:

Видео ръководство за монтаж на Система Smartlock - Dalalock V3

Монтажът е възможен на всяка входна врата с патрон (секретна ключалка) – дървена, метална, блиндирана, алуминиева или ПВЦ.
Върхова Сигурност:

  1. Smartlock използва метод  за криптиране при  трансфер на данни (AES 256), какъвто се използва от банки, правителствата и  военните за поддръжка на данни, недостъпни без оторизация.
  2. Комуникацията между Smartlock и смартфона е защитена от най-надеждния security protocol TLS 1.2.
  3. Цифровите ключове, които отварят Smartlock, се съхраняват в HSM чип, който гарантира, че всички ключове се обменят, без това да засяга и застрашава лична информация.

Smart Home Protocol 

Smartlock- Danalock V3  се доствя с Bluetooth по подразбиране, но поддържа всички най-модерни платформи за домашна автоматизация като: Apple HomeKit. Alarm.com, SmartThings, Z-Wave Plus и Zigbee.  Това са опции и трябва да е изберът при поръчка.
Smart Innovation Program  ( SIP15 )  – 15% отстъпка от цената
Ние предлагаме : 15% отстъпка в цената при закупуване продукти маркирани от нас като „ Smart” и персонална поддръжка при инсталацията, с опция за връщане продукта в случай на неотстраним проблем при въвеждане в експлоатация. Задължението на клиента е да  споделят информация относно качеството на продукта , удобства и проблеми при монтаж и инсталация,  удобства и проблеми при експлоатация, снимки и видео клипове.  Тази информация , ние ще може да използваме за подобряване качествата на продукти и нашите услуги към него, като и да я споделяме от името на участниците в програмата без личните им данни. Условия за участие.