БЛОГ

Предствяне

Драги читатели ,

Имам удоволствието да ви представя новият ни  блог “ASD BG – Популярно и Професионално” за технологии, продукти, решения за сигурност

Haшата цел :

На пазара има огромно предлагане на различни технолигии, продукти и решения за сигурност. В интернет информациата е толкова много, че не можете да я обхванете, а често на първите страници при търсене илиза не това което търсите, а това което някой иска да ви продаде.

Ние разбира се сме търговска компания, но ще се стремим да спечелим доверието ви с предоставяне на максимално обективна информация.   Когато ви предствяме наш или партньорски продукт, технология или   решение, целта няма да бъде просто илюстрация на текст или явна реклама, която вие да забележите.

Целта на нашите публикации ще бъде да дадем минимални познания на всеки заинтересован потребител на такива системи. Тези познания ще са много нужи, за да могат потребителите да направят достатъчно компетентно запитване за оферти, след което да имат познанията да сравняват сравними неща в получените оферти и да изберат най-подходящото за тях решение на оптимална цена.

Ше предложим и много практични шаблони –  като примерен формуляр за задание на една такава система и др. Следете блога – може да се абонирате като ни изпратите имейл, а ние ще ви информираме с линк при излизане на всяка статия.

Автор: Румен Андреев

Съдържание:

Това ще са поредица от статии по различни теми като: контрол на достъп, “Smart” устройства и софтуер, заключващи системи, сейфове, блиндирани врати, автоматични врати, елементи и аксесоари за врати, алармени системи, видео наблюдение и др. Ще има популярни и професионални статии. Популярните статии ще се стараем да са на разбираем за всеки език, а професионалните ще са написани за техници и инженери. Когато професионалните статии съдържат ноу хау или чувствителна техническа и търговска информация, достъпа за четене ще бъде с оторизация. Новите статии ще бъдат обявявани във Facebook, Twitter, Linkedin.

Представям ви и първата тема:

Технология “Контрол на достъпа – Access control”  – поредица от популярни статии.