Система ” Smartlock TTLock” 

G2 -Gateway

В система TTLock свържете ключалката ASD C10/N10  , или смарт брава ASD S31A със смарт Gateway ASD G2  и ще можете да отворите отдалечено  на вашите гости, за да се настанят  по всяко време на денонощието.

Вътре те ще намерят своите дигитални ключове ( RFID чипове или  карти) , с които ще могат да си отварят самостоятелно , но само в рамките на периода за престой. След изтичане на този период  чиповете/картите стават невалидни .  Удачно решение е дори брандиране на тези карти и да се подарят след престоя за спомен от престоя,  като визитна картичка  поради ниската им цена 2 -3 лв, с рекламна цел и възможност  за активиране на картите за нов период при резервация. Това ще позволи при повторно гостуване , гостите да имат валиден дигитален ключ за достъп ( RFID карта/чип) за времето на техния нов престой. Всичко това се реализира от телефона на собственика или упълномощен от него администратор.  Вижте видео уроци  за простотата на администриране на вашите ASD смарт брави система TTLock.

Повече информация  за решението търсете в нашия блог ,  youtube канал, тел. 0878900401.  Заповядайте и в нашия “шоурум”   за тестове и отговори на вашите въпроси на живо.

Собственици на апартхотели, къщи за гости, ваканционни имоти под наем , Airbnb могат да направят своето запитване чрез този линк.